Daikin - a világ legmegbízhatóbb klímája
 
Ahogy ígértem, itt az Ingyenes Klimatizáljon okosan! e-book és a 12 részes, rövid, de annál tartalmasabb klímatanácsadó hírlevél

Itt feliratkozhat a Klimatizáljon okosan! ingyenes e-bookra. (miután rákattintott a "KÜLDÉS" gombra, azonnal megtudhatja a klímavásárlás buktatóit és azt, hogy Ön hogyan tud egy életre kílmát választani)
és
A 12 részes klímatanácsadó programra, ahol olyan gyakorlatias tanácsokat fog kapni, amik az e-bookba már nem fértek bele.
Ha csak a 12 részes klímatanácsadó programot kéri, akkor elég az email-címét és nevét megadnia. Viszont ebben a részben lemarad pár hasznos információról.
Adatvédelem: Az adatait nem adjuk tovább harmadik személynek, a klímatanácsadó hírlevél-sorozatról pedig bármikor leiratkozhat... de garantáljuk, hogy ez nem fog megtörténni...
   

"Tisztelt Medgyesi Úr!

Meglehetősen szokatlan volt munkavégzésük: ehhez a profizmushoz a kivitelezés (tisztaság, pontosság, gyorsaság) tekintetében nincs hozzászokva a magyar ember. Mint ahogy kérdőívükhöz sem vagyunk hozzászokva; ahhoz, hogy a szolgáltató tudatában van annak, hogy szolgáltatást nyújt, s ez valójában mit is jelent. Remélhetőleg példájuk jelzés lesz másoknak is. Kívánok minden jót, s eddigi munkájukat megköszönöm. Jövőbeli együttműködésünkben bízva köszönti:

Kerék-Bárczy Szabolcs"
"Üdvözletem!
A mai napon beszerelték a készüléket. A munkát végző két fiatalemberé minden elismerésem. A minden igényt kielégítő precíz munkájuk előtt le a kalappal. A készülékről a bekapcsolás után megállapítottuk, hogy nem működik : ) Pedig működött.

Egyszóval - nagyon elégedett vagyok. Ha bármelyik ügyfelünknél, ismerősöknél felmerül a klíma kérdés, ajánlani fogom Önöket a figyelmükbe. Az eddigi levelezésünkért köszönetet mondanék, és további sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Kiss János"Ingyenes tanácsadó cikkek
Nélkülözhetetlen információk, amiket a klímával foglalkozó „szakemberek” többsége nem ismer, vagy nem árul el, és ezért elsősorban az ő érdekeik érvényesülnek, amikor Ön a saját otthonába és a saját igényeihez mérten választana...

 • A gyakran használt inverterről röviden.
  Van egy hatékony, de energiatakarékos klímamegoldás, amelynek titka egy új technológia... TOVÁBB »
 • A csendes klíma titka.
  Azaz mitől lehet csendes egy klímaberendezés és honnantól zavaró a hang? ... TOVÁBB »
 • Uri Geller annyit mond: "Mukodj!"
  De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi ... TOVÁBB »
 • Nem vagyunk mi finnek!
  Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra ... TOVÁBB »

Segítünk megtalálni az Önnek legjobb klímaberendezést
 • Ismerje meg azt a klímagyártó céget, aki megalkotta a kompromisszumok nélküli légkondicionálást, és minden készülékére büszkén vállal 10 év garanciát, ez talán nem véletlen. TOVÁBB »
 • Ha egyetlen helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, mert pl. garzonlakásban vagy kis panelban él... TOVÁBB »
 • Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát... TOVÁBB »
 • Ha ki tudja használni a 4 irányú kifúvást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik és a mennyezeten elfér a klíma... TOVÁBB »
 • Ha Önnek fontos a megjelenés is és hogy érzékszerveit tökéletesen kényeztethesse... TOVÁBB »
 • Ha Ön nem puszta klimatizálást szeretne, hanem igazi légkonicionálást, azaz hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, levegőt szárítani, tisztítani és szagokat megkötni... TOVÁBB »