Daikin - a világ legmegbízhatóbb klímája
 

Ismerje meg azt a klímagyártó céget, aki megalkotta a kompromisszumok nélküli légkondicionálást, és minden készülékére büszkén vállal 10 év garanciát és ez talán nem véletlen

Mert biztosan Ön is feltette már a nagy kérdést:
”Hol és meddig keresgéljek, hogy meg is találjam azt a berendezést, ami az összes klímával támasztott igényemet tökéletesen kielégíti? Mert akármilyet bárhol találhatok…”

És eldöntötte, hogy Ön bizony nem hajlandó…

 • „repülőgép-turbina” mellett aludni,
 • a huzat miatt sapkában és sálban közlekedni a lakásban,
 • a nadrágját is az áramra fizetni,
 • az átmeneti időszakokban fagyoskodni,
 • hozzá nem értő eladóktól „tanácsot” kapni,
 • 1-2 évente új klímát venni vagy
 • a klímaszerelőt gyakori vendégként köszönteni…

…tökéletesen megértjük, és a legjobb hírrel szolgálhatunk Önnek. Felkínáljuk ugyanis a megoldást. Akkor is, ha Ön a legmagasabb elvárásokat támasztotta leendő klímájával szemben. A neve: DAIKIN. Most szeretnénk Önnek dobszólót zengetni, de nem ez a japán név fogja Önt elbűvölni, hanem az, ami mögötte van: vagyis 70 évnyi japán precizitás, ami még a szakmában megfáradt, gyakorlott klímatechnikai szakértőket is évről-évre felvillanyozza. (Minket is.)

Lássuk, miért…
A DAIKIN az egyetlen klímagyártó, aki megvalósította a tökéletes légkondicionálást, ugyanis kifejlesztett egy olyan berendezést, ami egymagában képes hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, szárítani, levegőt tisztítani, és szagokat megkötni.

Ezek a tulajdonságok viszont „csak” a komfortot szolgálják Önnek. A mindennapos problémák megoldása abban rejlik, hogy hogyan működik a berendezés. Ön már tudja, hogy minél jobb egy klíma, annál kevésbé tűnik fel annak jelenléte. És ezt legalább négy érzékszerve fogja igazolni. Tudja azt is, hogy egy aprónak tűnő kellemetlenség hosszú távon mennyire közérzetromboló. Most több szempont alapján is bemutatjuk, milyen fontos előnyökre tehet szert egy DAIKIN klímával.

Élettartam

Csak annyit mondunk: a Cool-Klíma 10 év garanciát ad minden szakszerűen karbantartott DAIKIN klímaberendezésre. És ez az, amit más klímagyártók nem fognak vállalni Önnek. Talán nem véletlen.

Zajszint

Egy DAIKIN klíma mellett békésen aludhat, még akkor is, ha Ön nem szokott mélyen aludni. Azt sem fogja hallani, ha elindul, vagy leáll a gép. Rendkívül alacsony, akár 22 dBA zajszintet is tud produkálni a lakásban. Sőt, a kültéri egységet is extra csendes üzemmódba tudja kapcsolni egy könnyen kezelhető távirányítóval, hogy még szomszédjait se zavarja, ha Ön klimatizál. Mi már jól alszunk. És ez felér akármivel, ami jó.

Energiatakarékosság

A DAIKIN az inverteres berendezéseinél a legmagasabb szintű inverter technológiát alkalmazza, ezért ezek a készülékek rendelkeznek az iparág legjobb hatásfokával. Miért jó ez Önnek? Mert így akár 3-5000 forintot is megtakaríthat a legmelegebb hónapokban. Hidegben pedig olcsóbban fűthet, mint gázzal… és nem csak ősszel. A fokozatos indulásnak és leállásnak köszönhetően a klíma ráadásul nem csapja le a biztosítékot, így nem kell kikapcsolnia a mikrót vagy a kerámialapos sütőt, amikor légkondicionálni szeretne. A „Multi” berendezések esetében a teljesítménykiegyenlítés pedig lehetővé teszi, hogy ha az egyik szobában már hűvös van, oda kevesebb hideget ad; ahol meleg, oda többet. Emiatt kisebb kültéri egység is elegendő. Egy átlagos klímával nem tudja csökkenteni a rezsit, csak növelni. A normál készülékek ráadásul nem fűtenek 0 °C-os külső hőmérséklet alatt. Sőt, a legtöbb el is romlik, ha így használják.

Design

A klímaberendezések 95%-át legszívesebben takargatnák a használóik. A DAIKIN azonban letisztult formájával 2003-ban elnyerte a formatervezők „Good Design Award” nevű díját, amellyel a legigényesebb bírák adták le voksukat a DAIKIN esztétikus megjelenése mellett. Jó ízlésük van. Nem kell tehát attól tartania, hogy egy DAIKIN klíma elcsúfítja otthonát, hiszen akár lakása díszévé is válhat.

Légszűrés

A világ egyik legjobb légszűrési technológiáját alkalmazva a DAIKIN garantáltan tiszta, baktérium- és szagmentes környezetet biztosít Önnek. Ráadásul az alapos szűrés évi mindössze kétszeri karbantartással éveken keresztül biztosítva van.  Sőt, a DAIKIN-t használva attól sem félnie, hogy allergiás lesz a légkondicionálástól.

Ár

Ez mindig kényes ügy. De ha hasonlattal kellene élnem, azt mondanám, hogy a DAIKIN a klímapiac Mercedes-e, és egy Golf árába kerül, azaz egy nálánál sokkal kevesebbet tudó, alacsonyabb kategóriájú klímaberendezés áráért (vagy kevesebbért) tudja megvásárolni. Ha klímaberendezést szeretne, mindenképp kifizeti a Golf árát, de nem mindegy, hogy egy átlagos készüléket kap érte átlagos értékekkel, vagy egy DAIKIN-t, ami tökéletesen kielégíti a mindennapos és a hosszú távú, valós igényeit.

 

És milyen DAIKIN klímák vannak? Kattintson igényei szerint, és ismerkedjen a berendezésekkel…

 • Ha egyetlen helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, mert pl. garzonlakásban vagy kis panelban él… Kattintson ide! »
 • Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát… Kattintson ide! »
 • Ha ki tudja használni a 4 irányú kifúvást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik és a mennyezeten elfér a klíma… Kattintson ide! »
 • Ha Önnek fontos a megjelenés is, és hogy érzékszerveit tökéletesen kényeztethesse… Kattintson ide! »
 • Ha Ön nem puszta klimatizálást szeretne, hanem igazi légkonicionálást, azaz hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, levegőt szárítani, tisztítani és szagokat megkötni… Kattintson ide! »

 

Ingyenes helyszíni felméréssel segítjük Önt az életvitelének,
lakásának legmegfelelőbb klíma kiválasztásában.

Szeretné Ön is tudni, hogy egy igazi szakértő milyen klímát ajánlana az otthonába?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy visszahívhassuk
időpont egyeztetés céljából, vagy hívja a
06-20/364-6082 központi számot!

 

 

 

   

"Tisztelt Medgyesi Úr!

... A klimatizálás lehetőségeiről, alapfogalmairól, a cégek szolgáltatásairól szóló információkat én is az internet útján igyekeztem megszerezni, így sok honlapot felkerestem ebben a témában. A honlap tartalmi és alaki megjelenése, az információk és árak fellelhetősége, a szolgáltatások leírása sokat elárul a cégről. Így találtam többek között a coolklima.hu honlapra, mely információ gazdagságával, logikus felépítésével, részletes technikai leírásával, ármegjelölésével nagyon megnyerte tetszésemet. A kontaktus /email, telefon/ felvételét követően, személyes találkozás, helyszíni felmérés kapcsán meggyőződhettem a hozzáértésről, a rugalmasságról, a megrendelőt „Kiszolgálni akaró” magatartásról. Sok új információt, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Pontos, a megbeszélteknek megfelelő kezdés, jó képzett kivitelező gárda, tiszta munkavégzés, precíz munka, az egyéni igényeket, a gazdaságosságot is figyelembe vevő hozzáállás- így jellemezném a céget. Sajnos ritka ez manapság!

Üdvözlettel: Dr Németh Lóránd"
"Tisztelt Medgyesi Úr! Örömmel adok visszajelzést Önöknek, mivel az elvégzett munkájukkal nagyon meg voltam elégedve! Kezdettől fogva udvarias, kulturált, ügyfélorientált hozzáállást tapasztaltam Ön és kollégái részéről, és ehhez még pontosan elvégzett jóminőségű kivitelezés is társult. Fontos döntési szempont volt természetesen az is, hogy az általam kiválasztott típust (Daikin split klíma), versenytársaikhoz képest kb. 25%-kal kedvezőbb áron kínálták! Önökről bennem egy professzionális, modern vállalkozás képe alakult ki. Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben !

Üdvözlettel,
Ötvös Tamás, Szigetszentmiklós"Ingyenes tanácsadó cikkek
Nélkülözhetetlen információk, amiket a klímával foglalkozó „szakemberek” többsége nem ismer, vagy nem árul el, és ezért elsősorban az ő érdekeik érvényesülnek, amikor Ön a saját otthonába és a saját igényeihez mérten választana...

 • A gyakran használt inverterről röviden.
  Van egy hatékony, de energiatakarékos klímamegoldás, amelynek titka egy új technológia... TOVÁBB »
 • A csendes klíma titka.
  Azaz mitől lehet csendes egy klímaberendezés és honnantól zavaró a hang? ... TOVÁBB »
 • Uri Geller annyit mond: "Mukodj!"
  De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi ... TOVÁBB »
 • Nem vagyunk mi finnek!
  Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra ... TOVÁBB »

Segítünk megtalálni az Önnek legjobb klímaberendezést
 • Ismerje meg azt a klímagyártó céget, aki megalkotta a kompromisszumok nélküli légkondicionálást, és minden készülékére büszkén vállal 10 év garanciát, ez talán nem véletlen. TOVÁBB »
 • Ha egyetlen helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, mert pl. garzonlakásban vagy kis panelban él... TOVÁBB »
 • Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát... TOVÁBB »
 • Ha ki tudja használni a 4 irányú kifúvást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik és a mennyezeten elfér a klíma... TOVÁBB »
 • Ha Önnek fontos a megjelenés is és hogy érzékszerveit tökéletesen kényeztethesse... TOVÁBB »
 • Ha Ön nem puszta klimatizálást szeretne, hanem igazi légkonicionálást, azaz hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, levegőt szárítani, tisztítani és szagokat megkötni... TOVÁBB »