Daikin - a világ legmegbízhatóbb klímája
 

Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát…

…akkor erre a multi split klíma lehet a megoldás. A DAIKIN multi split klímák előnye, hogy egyetlen kültéri egységre több (2-5) beltéri egységet is csatlakoztathat, és az egyes beltéri egységek között arányosan oszlik meg a teljesítmény, de akár egymástól függetlenül is működtethetők.

Ez takarékos módszer, hiszen elég abban a szobában működtetnie a klímát, ahol épp tartózkodik. Arról nem is beszélve, hogy a ház külcsíne is tetszetős marad, hiszen pl. 4 szobára, nem kell 4 külön kültéri egységet nézegetnie.

Mit tud ez a berendezés?

 • Rendkívül energiatakarékosan üzemelni, hiszen az inverter technológiának köszönhetően a kültéri egység nem kapcsol ki a hőmérséklet elérése után, hanem energiatakarékosan szinten tart, ezzel havonta akár 3-4.000,- Ft-ot spórolva Önnek.
 • Különösen alacsony, akár 22 dBA zajszinten működni, ami valójában már nem is nevezhető zajnak, hiszen lekörözi a leghalkabb légyzümmögést is.
 • Vízszintesen fújni a levegőt, ami azért jó, mert nem egyenesen Önre érkezik a hideg levegő, és nem fog megfázni.
 • Melegen indulni, vagyis a melegindítás funkcióval el tudja kerülni a hideghuzatot.
 • Időzíteni, méghozzá 24 órában, így Ön be tudja programozni, hogy mikor induljon és álljon le a készülék
 • Áramszünet után automatikusan újraindulni, hogy ezzel se kelljen foglalkoznia
 • Infravörös távirányítóval és 5 fokozatú beltéri ventilátorával fokozni az Ön komfortját.
 • Vigyázni az utókorra, mert környezetkímélő, R410A hűtőközeggel van feltöltve.
 • Ellenállni a rozsdának, ugyanis a kültéri egység egy speciális korrózióálló bevonattal készül, ami a párásodás ellenére is megvédi az anyagot
 • Öndiagnosztikát végezni minden indításkor, amivel a rendszer ellenőrzi az elektronikát, és csak akkor indul el, ha mindent rendben talált. Hiba esetén kiírja a hibaüzenetet.
 • Jobb közérzetet adni Önnek, mert az enyhe légszárítási képessége miatt nem szárítja ki túlságosan a levegőt
 • Védeni Önt a külső hatásoktól, hiszen a készülékben lévő titán-apatit, fotokatalikus légtisztító nemcsak penészálló, de megszűri a baktériumokat, a füstöt, a szagokat és a pollent.
 • Esztétikusan jelen lenni, hiszen kisméretű beltéri egységgel rendelkezik
 • Fűtő üzemben -10 °C-os külső hőmérsékletig működni, hogy a hideg időszakok ne a megfázásokról szóljanak.

MULTI SPLIT

MULTISPLIT KLÍMA

MULTI SPLIT

Forint áraink az aktuális forint árfolyam függvényében változhatnak.
A feltüntetett árak 238 Ft/Euro árfolyamon érvényesek.

Az eddigi információk alapján már körvonalazódnak elképzelései?
Tekintse meg termékeinket:

DAIKIN multi split inverteres klíma »

 


Ha még nem igényelte az Ingyenes online "Klimatizáljon okosan" c. e-bookot itt megteheti », hogy még több hasznos információval gazdagodjon klímavásárlás előtt.

 

Ingyenes helyszíni felméréssel segítjük Önt az életvitelének,
lakásának legmegfelelőbb klíma kiválasztásában.

Szeretné Ön is tudni, hogy egy igazi szakértő milyen klímát ajánlana az otthonába?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy visszahívhassuk
időpont egyeztetés céljából, vagy hívja a 06-20/364-6082 központi számot!

   

"Tisztelt Medgyesi Úr!

... A klimatizálás lehetőségeiről, alapfogalmairól, a cégek szolgáltatásairól szóló információkat én is az internet útján igyekeztem megszerezni, így sok honlapot felkerestem ebben a témában. A honlap tartalmi és alaki megjelenése, az információk és árak fellelhetősége, a szolgáltatások leírása sokat elárul a cégről. Így találtam többek között a coolklima.hu honlapra, mely információ gazdagságával, logikus felépítésével, részletes technikai leírásával, ármegjelölésével nagyon megnyerte tetszésemet. A kontaktus /email, telefon/ felvételét követően, személyes találkozás, helyszíni felmérés kapcsán meggyőződhettem a hozzáértésről, a rugalmasságról, a megrendelőt „Kiszolgálni akaró” magatartásról. Sok új információt, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Pontos, a megbeszélteknek megfelelő kezdés, jó képzett kivitelező gárda, tiszta munkavégzés, precíz munka, az egyéni igényeket, a gazdaságosságot is figyelembe vevő hozzáállás- így jellemezném a céget. Sajnos ritka ez manapság!

Üdvözlettel: Dr Németh Lóránd"
"Tisztelt Medgyesi Úr! Örömmel adok visszajelzést Önöknek, mivel az elvégzett munkájukkal nagyon meg voltam elégedve! Kezdettől fogva udvarias, kulturált, ügyfélorientált hozzáállást tapasztaltam Ön és kollégái részéről, és ehhez még pontosan elvégzett jóminőségű kivitelezés is társult. Fontos döntési szempont volt természetesen az is, hogy az általam kiválasztott típust (Daikin split klíma), versenytársaikhoz képest kb. 25%-kal kedvezőbb áron kínálták! Önökről bennem egy professzionális, modern vállalkozás képe alakult ki. Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben !

Üdvözlettel,
Ötvös Tamás, Szigetszentmiklós"Ingyenes tanácsadó cikkek
Nélkülözhetetlen információk, amiket a klímával foglalkozó „szakemberek” többsége nem ismer, vagy nem árul el, és ezért elsősorban az ő érdekeik érvényesülnek, amikor Ön a saját otthonába és a saját igényeihez mérten választana...

 • A gyakran használt inverterről röviden.
  Van egy hatékony, de energiatakarékos klímamegoldás, amelynek titka egy új technológia... TOVÁBB »
 • A csendes klíma titka.
  Azaz mitől lehet csendes egy klímaberendezés és honnantól zavaró a hang? ... TOVÁBB »
 • Uri Geller annyit mond: "Mukodj!"
  De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi ... TOVÁBB »
 • Nem vagyunk mi finnek!
  Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra ... TOVÁBB »

Segítünk megtalálni az Önnek legjobb klímaberendezést
 • Ismerje meg azt a klímagyártó céget, aki megalkotta a kompromisszumok nélküli légkondicionálást, és minden készülékére büszkén vállal 10 év garanciát, ez talán nem véletlen. TOVÁBB »
 • Ha egyetlen helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, mert pl. garzonlakásban vagy kis panelban él... TOVÁBB »
 • Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát... TOVÁBB »
 • Ha ki tudja használni a 4 irányú kifúvást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik és a mennyezeten elfér a klíma... TOVÁBB »
 • Ha Önnek fontos a megjelenés is és hogy érzékszerveit tökéletesen kényeztethesse... TOVÁBB »
 • Ha Ön nem puszta klimatizálást szeretne, hanem igazi légkonicionálást, azaz hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, levegőt szárítani, tisztítani és szagokat megkötni... TOVÁBB »