Daikin - a világ legmegbízhatóbb klímája
 

Ha ki tudja használni a 4 irányú kifújást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik, és a mennyezeten elfér a klíma...

…akkor a mennyezeti klímát ajánljuk. A galériás terekben Önnek nem kell külön gondoskodnia a folyosók, egybenyíló, nagy terek hűtéséről vagy fűtéséről, mennyezeti klímája egyenletes hőmérsékletet teremt az egész légtérben, mivel 4 irányból fújja a levegőt.

Sőt! A DAIKIN legújabb, körkifúvós berendezése már a sarkokon is képes erre, így gyakorlatilag nem is négy, hanem nyolcirányú befúvással működve teljes, 360°-os légelosztást ér el. Tetőtéri lakásában pedig, az amúgy is kis falfelületet nem kell feláldoznia a klímának, ugyanis a mennyezeti klímánál a beltéri egységet a mennyezet síkjába tudjuk építeni, és a vezetéket, csöveket a gipszkartonban el tudjuk vezetni.

Normál betonfal esetén is megoldható a felszerelés a klíma beltéri egységének körbedobozolásával. A mennyezeti klíma a galériás lakások igazi kedvence az egyenletes hűtése, fűtése és a láthatatlansága, diszkréciója miatt. Mono és multi változatban egyaránt kapható. Távirányítója opcionálisan választható infrás vagy vezetékes változatban. Megjelenése esztétikus a fehér színű légráccsal.

Mire képes még ez a berendezés?

 • Rendkívül energiatakarékosan üzemelni, hiszen az inverter technológiának köszönhetően a kültéri egység nem kapcsol ki a hőmérséklet elérése után, hanem energiatakarékosan szinten tart, ezzel havonta akár 3-4.000,- Ft-ot spórolva Önnek.
 • Automatikusan váltani hűtés/fűtés között, ezért gondoskodik a lakása állandó hőmérsékletéről. Ha bekapcsolt állapotban van a klíma és Ön pl. 24 °C hőmérsékletet állít be, akkor ősszel érzékeli, hogy lehűlt a levegő és átvált fűtésre.
 • Különösen alacsony, akár 22 dBA zajszinten működni, ami valójában már nem is nevezhető zajnak, hiszen lekörözi a leghalkabb légyzümmögést is.
 • Időzíteni, méghozzá 24 órában, így Ön be tudja programozni, hogy mikor induljon és álljon le a készülék
 • Vízszintesen fújni a levegőt, ami azért jó, mert nem egyenesen Önre érkezik a hideg levegő, és nem fog megfázni.
 • 23 különböző levegőáramlási sémát nyújtani, így huzatmentesen tud működni, és nem szennyezi be a mennyezetet sem.
 • A kondenzvizet akár felfelé is kivezetni, hiszen a DAIKIN mennyezeti klímáiban alaptartozék az ún. cseppvíz-szivattyú készlet, vagyis ha pl. az álmennyezetben van a klíma, és a tetőre kell kivezetni a kondenzvizet, akkor felfelé is ki tudja vezetni, nem csak lefelé, mint a többi gép.
 • Áramszünet után automatikusan újraindulni, hogy ezzel se kelljen foglalkoznia
 • 2 fokozatú beltéri ventilátorával fokozni az Ön komfortját.
 • Vigyázni az utókorra, mert környezetkímélő, R410A hűtőközeggel van feltöltve.
 • Ellenállni a rozsdának, ugyanis a kültéri egység egy speciális korrózióálló bevonattal készül, ami a párásodás ellenére is megvédi az anyagot
 • Öndiagnosztikát végezni minden indításkor, amivel a rendszer ellenőrzi az elektronikát, és csak akkor indul el, ha mindent rendben talált. Hiba esetén kiírja a hibaüzenetet.
 • Védeni Önt a külső hatásoktól, hiszen a készülékben lévő titán-apatit, fotokatalikus légtisztító nemcsak penészálló, de megszűri a baktériumokat, a füstöt, a szagokat és a pollent.
 • -20 °C-os külső hőmérsékletig fűteni, hogy a hideg időszakok ne a megfázásokról szóljanak.

FCQ Mennyezeti klíma

FCQ Mennyezeti klíma

FCQ MENNYEZETI KLÍMA

Forint áraink az aktuális forint árfolyam függvényében változhatnak.
A feltüntetett árak 238 Ft/Euro árfolyamon érvényesek.

Az eddigi információk alapján már körvonalazódnak elképzelései?
Tekintse meg termékeinket:

DAIKIN mennyezeti klíma »

 


Ha még nem igényelte az Ingyenes online "Klimatizáljon okosan" c. e-bookot itt megteheti », hogy még több hasznos információval gazdagodjon klímavásárlás előtt.

 

Ingyenes helyszíni felméréssel segítjük Önt az életvitelének,
lakásának legmegfelelőbb klíma kiválasztásában.

Szeretné Ön is tudni, hogy egy igazi szakértő milyen klímát ajánlana az otthonába?

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy visszahívhassuk
időpont egyeztetés céljából, vagy hívja a 06-20/364-6082 központi számot!

   

"Tisztelt Medgyesi Úr!

... A klimatizálás lehetőségeiről, alapfogalmairól, a cégek szolgáltatásairól szóló információkat én is az internet útján igyekeztem megszerezni, így sok honlapot felkerestem ebben a témában. A honlap tartalmi és alaki megjelenése, az információk és árak fellelhetősége, a szolgáltatások leírása sokat elárul a cégről. Így találtam többek között a coolklima.hu honlapra, mely információ gazdagságával, logikus felépítésével, részletes technikai leírásával, ármegjelölésével nagyon megnyerte tetszésemet. A kontaktus /email, telefon/ felvételét követően, személyes találkozás, helyszíni felmérés kapcsán meggyőződhettem a hozzáértésről, a rugalmasságról, a megrendelőt „Kiszolgálni akaró” magatartásról. Sok új információt, minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Pontos, a megbeszélteknek megfelelő kezdés, jó képzett kivitelező gárda, tiszta munkavégzés, precíz munka, az egyéni igényeket, a gazdaságosságot is figyelembe vevő hozzáállás- így jellemezném a céget. Sajnos ritka ez manapság!

Üdvözlettel: Dr Németh Lóránd"
"Tisztelt Medgyesi Úr!

Meglehetősen szokatlan volt munkavégzésük: ehhez a profizmushoz a kivitelezés (tisztaság, pontosság, gyorsaság) tekintetében nincs hozzászokva a magyar ember. Mint ahogy kérdőívükhöz sem vagyunk hozzászokva; ahhoz, hogy a szolgáltató tudatában van annak, hogy szolgáltatást nyújt, s ez valójában mit is jelent. Remélhetőleg példájuk jelzés lesz másoknak is. Kívánok minden jót, s eddigi munkájukat megköszönöm. Jövőbeli együttműködésünkben bízva köszönti:

Kerék-Bárczy Szabolcs"Ingyenes tanácsadó cikkek
Nélkülözhetetlen információk, amiket a klímával foglalkozó „szakemberek” többsége nem ismer, vagy nem árul el, és ezért elsősorban az ő érdekeik érvényesülnek, amikor Ön a saját otthonába és a saját igényeihez mérten választana...

 • A gyakran használt inverterről röviden.
  Van egy hatékony, de energiatakarékos klímamegoldás, amelynek titka egy új technológia... TOVÁBB »
 • A csendes klíma titka.
  Azaz mitől lehet csendes egy klímaberendezés és honnantól zavaró a hang? ... TOVÁBB »
 • Uri Geller annyit mond: "Mukodj!"
  De aki jó klímát akar, az ennél többre kíváncsi ... TOVÁBB »
 • Nem vagyunk mi finnek!
  Nekik valószínűleg nincs is szükségük FŰTENI IS TUDÓ klímákra ... TOVÁBB »

Segítünk megtalálni az Önnek legjobb klímaberendezést
 • Ismerje meg azt a klímagyártó céget, aki megalkotta a kompromisszumok nélküli légkondicionálást, és minden készülékére büszkén vállal 10 év garanciát, ez talán nem véletlen. TOVÁBB »
 • Ha egyetlen helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, mert pl. garzonlakásban vagy kis panelban él... TOVÁBB »
 • Ha több helyiséget klimatizálna, hűtene, vagy fűtene, de nem szeretné, hogy a kültéri egységek elcsúfítsák a házát... TOVÁBB »
 • Ha ki tudja használni a 4 irányú kifúvást, mert pl. galériás vagy tetőtéri lakásban lakik és a mennyezeten elfér a klíma... TOVÁBB »
 • Ha Önnek fontos a megjelenés is és hogy érzékszerveit tökéletesen kényeztethesse... TOVÁBB »
 • Ha Ön nem puszta klimatizálást szeretne, hanem igazi légkonicionálást, azaz hűteni, fűteni, szellőztetni, párásítani, levegőt szárítani, tisztítani és szagokat megkötni... TOVÁBB »